Vati Rhodos Griekenland vakantie

Vati is een dorp op het eiland Rhodos, een dorp dat u tijdens uw Griekenland vakantie moet bezoeken. Probeer de heerlijke mezedes in de oude Turkse herberg, maak een wandeling in het bos, ga op zoek naar de Italiaanse legerkampen, of maak een klim naar het wachthuisje op Ai Giannis met een panoramisch uitzicht op de omliggende dorpen of stop gewoon voor een koffie op het dorpsplein. Als u op vakantie bent in het zuidelijk deel van het eiland Rhodos, is een bezoek aan Vati, het kleine bergdorpje diep in het bos zeker de moeite waard.
Er is hier niets om u eraan herinneren dat u zich in een van de Egeïsche drukste toeristische bestemmingen bevindt. Geen Griekse kunst winkeltjes, geen toeristen, slechts af en toe een buitenlander al toerende over het eiland in een jeep, of op de fiets onderweg. Er wordt gezegd dat het dorp zijn naam ontleent aan een woord dat betekent 'kruispunt' of 'pas'.
Tegenwoordig zijn de weinige bezoekers die u hier ziet, voornamelijk mensen uit Rhodos wier families oorspronkelijk uit Vati kwamen en die in het weekend op bezoek komen en genieten van een geroosterd speenvarken aan het spit in de plaatselijke tavernes.
Vati is omgeven door bossen en olijfgaarden, een plek ideaal om te wandelen. Eeuwig oude olijfgaarden  kunt u nog steeds vinden in deze regio. Vati is leuke bestemming als u eens wilt ontspannen en genieten van het andere Rhodos.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.