Vliegtickets Griekenland

Vliegtickets naar Griekenland
De populaire bestemmingen in Griekenland zijn te bereiken met goedkope vliegtickets van diverse airlines: veel Duitse prijsvechters, zoals Airberlin, TUIfly en Germanwings bieden tickets aan, maar ook Belgische vliegmaatschappijen als Jetairfly en Thomas Cook Airlines vliegen naar Griekenland. Andere aanbieders zijn Transavia, Corendon, Ryanair en Easyjet, waarbij niet alleen wordt gevlogen vanaf Schiphol en Brussel airport, maar ook vanaf de regionale vliegvelden in zowel Nederland, België en Duitsland heeft u de mogelijkheid om uw favoriete bestemming te bereiken. Vaak kunt u juist vanaf het regionale vliegveld een goedkopere ticket boeken.
Daarnaast is er nog de Griekse airline Aegean die vanuit Nederland voornamelijk het Griekse vasteland aandoet. In de zomer is er het grootste ticket-aanbod. Indien u flexibel bent is het de moeite waard, om de aanbiedingen te vergelijken. Let daarbij op verschillende vertrekdagen en tijden, lastminute is zeker niet altijd goedkoper.  De ticketprijs kan per dag wisselen. In het weekend wordt een ticket meestal duurder aangeboden, wilt u binnen 14 dagen vertrekken betaalt u de hoofdprijs. Bij diverse vliegmaatschappijen zijn de tickets juist in de ochtenduren goedkoper. De goedkoopste kans op een ticket heeft u zo'n 3 a 4 maanden vóór vertrek. (tip kijk altijd op verschillende computers en verwijder de cookies).
Waarom vliegen naar Griekenland?
Griekenland bestaat voor meer dan 20 procent uit eilanden en deze eilanden, zoals Kreta, Rhodos en Corfu trekken veel toeristen. Griekenland is een uitstekende keuze voor een vliegticket naar een zonbestemming. Naast de Griekse eilanden zijn vluchten naar steden als Athene en Thessaloniki ook populair, met name door hun overblijfselen uit de Oudheid. Waar u ook naartoe vliegt in Griekenland, de Griekse cultuur van de souvlaki en ouzo vindt u overal terug.
Vliegen naar de Griekse eilanden kunt u meestal in de periode april t/m oktober, reserveren kunt u dan meestal in de maand december voorafgaand.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.