Faliraki zon, zee, strand en uitgaan op Rhodos

Faliraki
Faliraki feest op Rhodos. Faliraki is de grootste toeristische plaats op Rhodos. Wilt u tijdens uw vakantie feesten in Griekenland, bent u in Faliraki op het eiland Rhodos op de juiste plaats. Iedereen die tijdens zijn vakantie op zoek is naar disco's en clubs tot in de vroege ochtend, seks en zon zal niets te kort komen in Faliraki.

 De toeristen komen hoofdzakelijk uit het Verenigd Koninkrijk, Duitsland en Scandinavië. Het imago van Faliraki is na een aantal beduidend mindere jaren, door allerlei oorzaken, is de laatste jaren weer wat beter. De prijzen zijn van gemiddeld niveau. In Faliraki zijn veel hotels, de meeste toeristen boeken vaak vlucht + hotel. U kunt echter ook zelfstandig een hotel boeken via het internet.

De bars en clubs bepalen het stadsbeeld van Faliraki, daarnaast pizza hutten en internationale restaurants. De Griekse gyros pita heet hier Kebap. De prijzen voor een drankje in Faliraki zijn best middelmatig. In de grote clubs zijn de prijzen zeker net zo hoog als in andere clubs in de grote buitenlandse steden. Overdag valt er ook genoeg te beleven in Faliraki o.a. het Luna Park in het centrum met een grote achtbaan en een reuzenrad. Buiten de stad vindt u het waterpark. Het is het grootste pretpark in de Dodekanesos en bestaat uit gigantische glijbanen en golfslagbad. Het waterpark is niet slecht, maar ook erg duur. Faliraki heeft het langste strand van Rhodos, zo'n 3 km lang. In het hoofdseizoen is het behoorlijk druk, toch heeft u geen probleem om een van de 4.000 strandstoelen te huren. Het is een klassieke massatoerisme strand met alle typische watersporten. Vanaf het vliegveld op Rhodos is er een goede busverbinding naar Faliraki, ook vanuit Rhodos stad rijden de bussen ieder half uur naar Faliraki. In de winter is het stil in Faliraki, alles is gesloten van november tot  en met maart.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.