Naturisme vakantie op Zakynthos

Naturisme Zakynthos
Naturisten kunnen sinds 2010 voor hun vakantie terecht op het Griekse eiland Zakynthos in het Hotel Panorama. Het is een familie vriendelijk hotel. Zakynthos ook wel genoemd  de "Bloem van het Oosten" en dat niet zonder reden. Zakynthos is één van de Ionische Eilanden, Corfu is het meest bekend. Zakynthos wordt gekenmerkt door prachtige natuur, helder blauwe zee en prachtige stranden.In het zuidwesten van het eiland in de prachtige omgeving van Vassilikos, op ongeveer 15 kilometer van het vliegveld vindt u het Hotel Panorama. Hier kunt u ontspannen in een heerlijke rustgevende sfeer. In de zorgvuldig aangelegde tuin kunt u genieten van de zon, in het zwembad afkoelen en een koel drankje in de bar bij het ​​zwembad bestellen. Vassilikos is een klein dorp, waar u geen massatoerisme zult aantreffen.
Hotel Panorama heeft 31 hotelkamers, 3 appartementen en een bungalow. In het jaar 2013 loopt het seizoen van 10 mei tot 14 oktober. Minimaal verblijf is zeven dagen.
De hotel kamers zijn in principe voor twee personen, een extra kinderbed kan bijgeplaatst worden.
De appartementen  zijn geschikt voor maximaal vier personen, dit geldt ook voor de bungalow. Het verblijf is steeds op basis van half pension.
Er is een restaurant voor het ontbijtbuffet en een restaurant met buitenterras voor de lunch en het diner, er worden uitsluitend traditionele Griekse gerechten geserveerd. Daarnaast is er nog een snackbar bij het zwembad, waar u tot laat in de nacht kleine gerechten kunt bestellen. Meer restaurants en een kleine supermarkt zijn op loopafstand van het hotel. Het prachtige Gerakas strand bereikt u na een wandeling van ongeveer 30 minuten, het Porto Roma strand zelfs al na 10 minuten wandelen. Vanuit het hotel is er een gratis pendeldienst naar het strand en weer terug .
De stranden zijn geen officiële naaktstranden, maar naakt wordt getolereerd. In juli en augustus worden de stranden meest bezocht door textiel gasten. De zand- en kiezelstranden lopen langzaam af in zee. Tal van watersporten zijn mogelijk. Er is een scooter-en fietsverhuur. De bushalte naar Zakynthos stad vindt u voor het hotel. Massage, manicure en pedicure op afspraak tegen een vergoeding.

Als ik u nog één tip mag geven: huur een auto en geniet van het prachtige eiland Zakynthos en haar pittoreske dorpen.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.