Beste Griekse restaurants op Kreta

Veel artikels zijn er geschreven over het veel geprezen mediterrane dieet en de gunstige effecten van de lokale Griekse gerechten op de gezondheid en het welzijn van de mens. Er is natuurlijk geen beter referentie, dan de inwoners van het zuid Griekse eiland Kreta, die door hun gezonde levensstijl vaak een hoge leeftijd bereiken.
Koken is ook een traditie op het eiland Kreta. Enkele restaurants bieden hun klanten unieke variaties op eeuwenoude recepten. Hieronder een overzicht van enkele van de beste Griekse eilanden op het eiland Kreta.
1. Akrogiali visrestaurant (Chania). Het familiebedrijf visrestaurant Akrogiali (Grieks voor "kust") biedt uitzonderlijke traditionele Kretenzische vis en zeevruchten, die dagelijks worden gevangen door de familie vissersboot. Uitgeroepen tot een van de vriendelijkste plaatsen om te eten, dit charmante en traditionele restaurant heeft ook een prachtig uitzicht op de heldere blauwe Middellandse Zee.
2. Avli (Rethimnon): in Avli (Grieks voor "binnenplaats), vindt u het allerbeste van culinaire creativiteit samen met de strenge traditionalistische idealen, daarnaast het creëren van heerlijke gerechten, terwijl het personeel er alles aan doet om de gasten te behagen. dat alles met een bijna wetenschappelijke benadering, het restaurant weet de Kretenzische traditionele keuken te behouden, alsmede te verbeteren en kunstig opnieuw te maken.
3. Restaurant Goules (Goulediana): restaurant Goules gelegen in de bergen tussen Rethimnon en de kustplaatsen langs de Libische Zee, is een van die plaatsen die je nooit meer vergeet. Biologisch geteelde producten zijn met liefde in diverse eeuwenoude Kretenzische gerechten door de eigenaar vervaardigd, een combinatie van verloren kruiden, specerijen en smaken, zorgen voor een culinair feestje.
4. Marilena Restaurant (Elounda): ooit een schilderachtig vissersdorp, nu een glamoureuze badplaats ten oosten van Heraklion. Elounda is de thuisbasis van het gastvrije Marilena Restaurant. Hier vindt u het beste dat Kreta te bieden heeft. Het familiebedrijf, biedt haar gasten zowel de traditionele Griekse en Cypriotische keuken, een combinatie die de bezoekers erg weten te waarderen. Sinds het midden van de jaren '70, is Marilena zeker een van Kreta's meest beroemde eetgelegenheden.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.