Neos Marmaras Chalkidiki, zee, bergen en een bruisend nachtleven

Neos Marmaras is een kosmopolitisch stadje met een bruisend nachtleven. Neos Marmaras is prachtig gelegen op drie heuvels langs de kust aan de westkant van het schiereiland Sithonia. Neos Marmaras heeft slechts ongeveer 3.000 inwoners, maar in het zomerseizoen kan dat aantal gemakkelijk groeien tot 20.000. U vindt in Neos Marmaras een verscheidenheid aan hotels en appartementen, vele restaurants en tavernes voor elk wat wils.

Neos Marmaras is gezegend met een aantal van de mooiste stranden van Chalkidiki, eucalyptus bomen en een pittoreske haven.

De lokale bevolking hield zich tot 1970 vooral bezig met de landbouw, daarna begon zich het toerisme meer en meer te ontwikkelen. Hotels, appartementen en restaurants werden geopend en de toeristische sector werd de ruggengraat van de lokale economie.

Wat kunt u doen in Neos Marmaras?. 
In de avond kunt u een wandeling maken door het bruisende centrum en genieten van het nachtleven. Met een overvloed aan restaurants en bars langs de hoofdstraat en de waterkant, is Neos Marmaras een van de meest levendige centra in Chalkidiki.
In de winkels kunt u o.a. lederwaren en zelfs bont vervaardigd in Griekenland kopen. Golfen kunt u op waarschijnlijk de beste golfbaan in Griekenland.
Proef de wijnen van één van de grootste wijngaarden van Europa - Domaine Porto Carras.
Genieten kunt u ook tijdens de vele wandelingen en fietstochten in de nabije omgeving en natuurlijk ontspannen op de prachtige blauwe vlag stranden,gelegen op slechts een korte wandeling van uw hotel.

Als u op zoek bent naar iets anders, breng dan eens een bezoek aan het historische dorp Parthenonas.
Hier kunt u genieten van een perfecte zonsondergang over het schiereiland Kassandra en dineren in een openlucht taverne of restaurant en dat op slechts enkele minuten van Neos Marmaras.

Waar kan ik verblijven?
Neos Marmaras heeft accommodatie voor elk budget. Als u op zoek bent naar luxe, er zijn 5 sterren hotels waar u aan niets zal ontbreken. Als u meer rekening moet houden met uw budget, appartementen en studio's vindt u op elke hoek van de straat, vaak met een kitchenette. Er is geen tekort aan hotels en appartementen in Neos Marmaras.

Neos Marmaras is een uitstekende keuze voor uw vakantie. Net buiten het dorp staat het moderne en luxueuze hotel complex van Porto Carras, met drie hotels, een jachthaven, een openluchttheater, een golfbaan en een casino. De combinatie van zee, bergen en een bruisend nachtleven maken Neos Marmaras tot een geweldige plek om te genieten van een te gekke dynamische vakantie.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.