Griekenland vakantie Pachis Thassos

Pachis op Thassos vreemd vertaald als 'de dikke (of dikke) plaats', volgens mij wordt echter verwezen naar het mooie super brede zandstrand. Pachis is een kleine badplaats en een van de meest majestueuze en idyllische plaatsen van het eiland.

Pachis heeft een prachtig lang gouden zandstrand, daarachter de groene bergen en de olijfbomen komen bijna tot aan de rand van het water. Als u vanaf het strand kijkt zult u worden betoverd door het prachtige natuurlijke landschap met alle verschillende schoonheden en kleuren van de natuur. 

Omdat de badplaats zich buiten de bebouwbare gebieden van het eiland bevindt, zoals steden en dorpen. De ontwikkeling die in Pachis heeft op grote percelen plaatsgevonden, dus er is veel open ruimte en groene gebieden en parken rondom alle gebouwen die u gevoel van ruimtelijkheid en openheid geven.

Pachis is zeer toegankelijk, dicht bij de belangrijkste haven van het eiland in Limenas, evenals dichtbij de tweede haven van het eiland, Skala Prinos.

Er zijn brede en smalle zandstranden aan beide zijden van dit kleine vakantieoord.                Een verscheidenheid aan fijne visrestaurants bieden uitgebreide menu's, vooral met lokale, zelfgemaakte gerechten en de meest verse vis die u ooit heeft geproefd. Er zijn kleine strandbars verborgen tussen de dennen aan de uiteinde van het strand, prima parasols en ligbedden die u kunt huren.

Pachis is een van de populairste vakantiebestemmingen op het eiland Thassos en is ideaal voor iedereen, die graag wat tijd doorbrengt op het strand, wil zwemmen in de zee, daarna een ijsje, snack of een heerlijke maaltijd wil nuttigen aan de zee.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.