Trypiti verborgen juweeltje op Thassos

Deze opmerkelijke plaats genaamd Trypiti vindt u in het zuiden van het eiland Thassos, ten zuiden van Skala Maries en iets ten zuiden van de Zuidoost-Kaap van Kefalas. Op dit punt merkt u echt dat u in het zuiden van het eiland bent, met de Egeïsche Zee die zich eindeloos voor u uitstrekt.

Menig toerist belandt bij toeval en vaak uit nieuwsgierigheid in dit vakantieoord en vaak eerst alleen aangetrokken vanwege de vreemde naam Trypiti. Anderen waren enorm onder de indruk van de mooie vegetatie rondom dit strand, weelderige pijnbomen met dicht struikgewas. Sommigen waren zeer aangenaam verrast en stopten hier onverwachts op hun weg rond het eiland vlak voor Limenaria.

Een bezoek aan dit weggestopte strand is echt een beloning op zich, ongeacht hoe en waarom u er bent belandt. Haar naam heeft het te danken aan een groot gat in de rotsen, die de golven en de constante stroom water door de eeuwen heen hebben gecreëerd. Vanwege zijn natuurlijke en ruige schoonheid heeft Trypiti inmiddels wel een reputatie opgebouwd.

Het strand bestaat uit een lange strook prachtig fijn zand en kiezelsteen. U heeft een volledig onbelemmerd uitzicht op Limenaria in de verte, met name op de het beroemde Palataki monument en de Egeïsche Zee, kristalhelder met diepblauw water, zeer gemakkelijke toegankelijk en met uitstekende faciliteiten. U vindt in Trypiti een kleine strandbar aan het strand, kamers en appartementen te huur en meer recent is er een zeer luxe hotel direct aan het strand gebouwd, om zelfs de meest veeleisende bezoeker te verwelkomen.

Ik weet het zeker als u een bezoek heeft gebracht aan Trypiti, zult u tevreden en blij zijn omdat u zich heeft ingespannen om dit unieke, bijna verborgen juweeltje opThassos te vinden.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.