Winkelen op Rhodos

Winkelen op Rhodos kan een geweldige en opwindende ervaring zijn. De mix van traditionele en moderne markten biedt bezoekers een unieke winkelmogelijkheid. In dezelfde stad zijn er twee heel verschillende markten, de folkloremarkt en de nieuwe markt met winkels die alle bekende merknamen dragen.

Zelfs de openingstijden van de markten zijn anders! De winkels in de oude stad zijn vaak tot diep in de nacht open, aangezien hun doelgroep voornamelijk toeristen is.

De straten Aristotelous en Sokratous en alle straten rond het Ippokratous-plein vormen het hart van de winkelmogelijkheden in de oude stad.

Kleurrijke paraplu's, veel souvenirs, juweliers en andere cadeaus en heel veel mensen het lijkt alsof het gebied een beurs is die de hele dag open is.

Als u op zoek bent naar elegante, trendy kleding, ga dan naar Sofokli naar de nieuwe markt in de Sofokli Venizelou straat en ga naar het Kyprou-plein. Archangelos heeft potten en de traditionele leren laarzen die de eilandbewoners vroeger droegen.

Sieraden, horloges, folkloristische artikelen, keramiek, elegante en dure kleding van de grote merken - als je door de straten van de oude stad en de nieuwe stad loopt, vind je bijna alles.

Laiki-markt

Elke woensdag en zaterdag bent u van harte welkom op de volksmarkt. Hier vindt u zonovergoten groenten en fruit, evenals vele andere typisch smakelijke Griekse lekkernijen die uw Griekenland-ervaring zullen perfectioneren, adres: Dimokratias, Rhodos, openingstijden: wo en za ca. 8u-14u.

Natura Greca

Bij Greca Natural Products kun je alle natuurlijke producten vinden waar je al zo lang naar op zoek bent (en verlangt). Haal een beetje Griekenland in je tas met olijfolie, olijven, paté, honing in verschillende smaken, evenals Chios-mastiekproducten en zelfgemaakte jam, adres: Socratous 78-80, Rhodos, openingstijden: dagelijks van 9.00 tot 23.00 uur.

Rodoscope creatieve galerij

Deze winkel is de beste plek om zowel souvenirs voor jezelf als cadeaus voor vrienden en familie thuis te vinden. Terwijl ze alle goederen aanbieden - van kleding en sieraden tot olie, wijn en kaas, en ook kunst - op typisch Griekse manieren, runnen ze ook een klein café. Adres: Ippodamou 39, Rhodos.

Savas Rhodos

Savas Rhodos is een galerij van handgemaakte schatten die op zo'n gedetailleerde manier zijn geproduceerd dat elk van hen uniek is. Aangezien de selectie van tapijten, lampen en aardewerk enorm is, zult u verwend worden met de keuze, maar het vriendelijke en altijd glimlachende personeel zal u zeker helpen. Adres: Omirou 45, Rhodos.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.