Hotels alleen voor volwassenen in Griekenland

Hotels alleen voor volwassenen zijn steeds meer en meer een trend. Griekenland kent diverse hotels alleen voor volwassenen. Griekenland is een bestemming voor zowel jong als oud, maar bent u met uw partner of met uw vrienden en vriendinnen op vakantie en u verheugt zich op een weekje zon, zee en loungen bij het zwembad. Blijkt hier in praktijk weinig van terecht te komen. In het restaurant wordt u door kinderen omvergelopen, bij het zwembad spatten ze u nat door telkens bommetjes te maken en van rustig lezen komt door de schelle kinderstemmetjes ook niks terecht.
Die klachten bereikten ook de reisbureaus. Zij krabden zich achter de oren en zagen een gat in de markt: reizen voor mensen die een vakantie zonder (kleine) kinderen willen hebben. Steeds meer reisorganisaties bieden zulke trips aan onder een apart label, meestal 'couples only', 'adults only' of 'only adults' genaamd.
In de onderstaande 3,4 en 5 sterren hotels in Griekenland kunt u samen genieten van rust, romantiek, wellness, sport en luxe. Gewoon pure ontspanning zonder stress!. Deze hotels garanderen u als volwassene een onbezorgde vakantie.
Aquis Silva Beach (Chersonissos Kreta)
AquaGrand Exclusive Deluxe Resort (Lindos)
Lindos Blu (Lindos)
Sun Rocks Hotel (Firostefani, Thera)
Apsenti Couples Only (Agios Ioannis, Cycladen)
Corfu Mare Hotel (Corfu)
Aquis Agios Gordios Beach Hotel (Corfu)
Thalassa Beach Resort (Agia Marina, Kreta)
Aquila Elounda Village Hotel (Elounda, Kreta).

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.