Nikki Beach Resort, Porto Heli Griekenland

Nikki Beach Porto Heli
Nikki Beach, de legendarische en een van de meest luxe resorts in de wereld, heeft op 1 augustus 2014 zijn deuren in Griekenland geopend in de hoop de elite van de Griekse en de internationale jetset aan te trekken.
De Nikki Beach Hotel en Resorts keten heeft zich gevestigd aan de kosmopolitische baai van Porto Heli, dat bekend staat als de Griekse Rivièra. Het Griekse plaatsje Port Heli ligt in het zuiden van Argolis op de Peloponnesos. Het dorp ligt aan een natuurlijke baai en rondom die baai heeft men een vrij toeristische centrum gebouwd.
Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli, is in 1970 gebouw en omgetoverd in een verfijnd, elegant, luxueus resort. Het hotel beschikt over 66 luxe kamers en suites. De suites aan het strand bieden direct uitzicht op de Egeïsche Zee. Sommige suites hebben een eigen zwembad. "Wat we wilden doen was niet om alleen een hotel of een zomerse club te creëren, maar om kwalitatief hoogwaardige accommodatie en diensten in de regio te realiseren. Ons doel is om Porto Heli te transformeren in het Griekse Portofino (Italiaanse plaats aan de Italiaanse Rivièra) ", aldus de Griekse investeerders. 
De opnening van de Nikki Beach Resort in Porto Heli zal het gebied veranderen in een favoriete bestemming voor de Griekse en internationale jet-setters. 
Kort na de opening is de ruimte al beperkt voor de maanden augustus en september. De prijzen per nacht liegen er niet om, voor een eenpersoonskamer moet minimaal € 300,- worden neergeteld en voor een suite minimaal € 1.000,- per nacht. De tarieven worden echter laag geacht en zullen het volgend jaar zeker gaan stijgen.
Afgezien van hun luxe diensten, zijn de Nikki Beach resorts ook bekend om hun grote feesten die worden bijgewoond door tycoons, reders, zakenlieden, Hollywood-sterren, zangers en modellen.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.