Onbekende Griekse paradijzen

Elk jaar geven miljoenen toeristen de voorkeur aan de specifieke populaire eilanden zoals Mykonos, Santorini, Kreta, Corfu en Rhodos. Griekenland is een land met vele mooie bestemmingen, die onbekend zijn bij de toeristen. Hieronder zal ik een vijftal bestemmingen opnoemen.
1. Hydra-Spetses: twee kosmopolitische eilanden. De eilanden Hydra en Spetses zijn gelegen in de Saronische Golf. Spetses, de parel van de Golf, is een klein eiland met prachtige stranden en kristalhelder water. Hydra het meest kosmopolitische eiland van de Golf, wordt gekenmerkt door een perfecte balans tussen traditionele en moderne elementen.
2. Monemvasia: de romantische kasteel stad. Monemvasia ligt in de Peloponnesos, in de prefectuur van Laconia.  De stad werd opgericht in de Byzantijnse tijd. De sfeer van de stad is erg romantisch en idyllisch, de hoge stenen huizen, de imposante herenhuizen, de smalle straatjes en de Byzantijnse kerken zorgen voor een bijzondere sfeer. 3. Parga: net een eiland. Parga is gelegen in Preveza, het noordwesten van Griekenland. Het is een amfitheater en het ziet eruit als een eiland vanwege de smalle straatjes. Het uitzicht op zee vanuit het kasteel van Parga is adembenemend. Bezoekers kunnen genieten van de dromerige stranden en turquoise wateren van de Ionische Zee. 4. Skiathos: het nieuwe Mykonos. Sinds de laatste jaren steelt het eiland Skiathos in de Egeïsche Zee de show. Skiathos trekt duizenden bezoekers. veelal jonge mensen als gevolg van het nachtleven. Afgezien van de magische stranden, zijn er ook dichte dennenbossen, die het eiland een wilder karakter geven. Skiathos heeft de typische architectuur van de Egeïsche eilanden met de witte huizen en geplaveide straten. 5. Amorgos: super bestemming. Amorgos is een van de mooiste eilanden van de Cycladen, met een rijk cultureel erfgoed en een wilde natuur, waarvan u onder de indruk zult geraken. Het eiland is een ideale bestemming voor liefhebbers van trekking, immers bijna alle mooiste stranden zijn te voet bereikbaar.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.