De mooiste stranden van Griekenland

Griekenland is bijna een magie, zoveel prachtige zand - en kiezelstranden, duinen en steile kusten. Voor iedereen is er voldoende keuze. Er zijn beroemde drukke stranden, maar ook rustige stranden wat verder van de toeristenmassa.
1e Karidi Beach in Chalkidiki: bizarre rotsen en een licht dennenbos op de lage oever langs de totaal ongerepte baai. Het water schittert in kleuren die geen schilder ooit zou kunnen bedenken. Zonder vaarbewijs kunt u met een motorbootje, de eilanden verkennen.
2e Lin­dos Bay op Rhodos: wie in het heldere water van de beschutte Lindos Bay zijn baantjes trekt voelt zich in een 360 graden bioscoop, u ziet de kale roten en de open zee voor u en de witte huizen van het pittoreske dorpje Lindos en zijn oude acropolis op de top van de heuvel.
3e Kalogria Beach op het schiereiland Peloponnesos:zandwegen slingeren door een betoverd bos van dennen en eiken. Het strand 15 km lang en 50 breed, het enige dorp gelegen aan het strand is Kalogria in het uiterste noordoosten. Verder zuidelijk heerst slechts eenzaamheid.
4e Balos Beach op het eiland Gram­voussa, bij Kreta: een zandstrand op een rotsachtig eiland in het uiterste noordwesten van het grootste Griekse eiland Kreta, u bereikt dit prachtige strand vanuit
Kis­sa­mos met de boot, u kunt de auto niet meenemen. Een parasol en drinkwater kunt u beter meenemen.
5e Peri­voli Beach op het eiland Santorini: champagne onder witte parasols, strandstoelen en dubbele bedden om te zonnebaden en te knuffelen. De nieuwste trend is relaxen en de waterpijp roken met een Griekse rap in het oor.
6e Ship­wreck Beach (Nava­gio) op het eiland Zakynthos: een meer dan 100 meter hoge steile rotsachtige kust, waterpartijen in blauw, groen en turquoise, op de 200 meter lange fijne zandstrand, waait de wind langs het wrak van een kleine, gestrande vrachtschip.
7e Chalkidiki: lange zandstranden en kleine baaien met zand of fijn grind, die door velen worden beschouwd als het "verborgen paradijs" van Griekenland.
8e De Olympische Rivièra: ligt aan de voet van de mythische berg Olympus, het strand van de Griekse goden, meer dan 30 km lang en soms tot 150m breed.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.