Gay party Mykonos 2020

Wie als een homo toerist op vakantie gaat naar Griekenland, krijgt niet alleen zon, zee en strand aangeboden. Gedurende vele jaren, is op het Griekse eiland Mykonos in de Egeïsche Zee, een levendige gay scene gevestigd, die in de zomer homoseksuele paren, singles of groepen uit heel Europa aantrekt. Wie houdt van een feestje, vindt in de hoofdstad van Mykonos het perfecte feestprogramma. Zelfs op de vele gay stranden van Mykonos is altijd voldoende vertier.
Gay stranden op Mykonos: Super Paradise Beach (Plintri genaamd), dit strand de naam zegt het al, is een fantastisch fijn wit zandstrand, met kristal helder water. Dit strand trekt de meest veeleisende zonaanbidder. De Super Paradise Beach is een van de beroemdste gay stranden van het eiland. Vooral het rotsachtige gedeelte is volledig in handen van homo nudisten. De rotsen van het strand is overigens de hotspot van het eiland. Voor rust moet u overigens niet op Super Paradise Beach zijn. De omliggende bars zorgen met hun muziek voor een party sfeer. Direct aan het strand ligt de open lucht disco Cavo Paradiso , hier kunt u zich direct in het nachtleven storten. U kunt het naaktstrand Paradise Beach bereiken met de bus of boot vanuit Platis Gialos.
Paranga: dit strand ligt aan de zuidkust van Mykonos tussen Platis Yialos en Paradise Strand. Nudisme is toegestaan ​​op de rotsachtige delen. Ligbedden en parasols zijn verkrijgbaar bij de tavernes. Vanaf 16:00 uur groeit de feeststemming.
Elia: dit prachtige brede zandstrand is zowel populair bij de hetero als de homo. Nudisme is toegestaan ​​aan het einde van het strand. De aanwezige bars en tavernes zorgen voor een kleine versnapering. Het strand ligt op ongeveer negen kilometer van  Mykonos stad en is gemakkelijk bereikbaar met de bus. Voor sportieve homo's, het strand biedt ook een scala aan watersporten.
Agrari: op ongeveer vijf minuten lopen vanaf het Elia strand, vindt u het prachtige, kleine en rustige naaktstrand Agrari.
Gay nachtleven in Mykonos: Bars en Clubs. 
Centrum van het homo uitgaansleven vindt u in Mykonos stad. Populaire ontmoetingsplaats in de avond, is in het bijzonder de wijk "Klein Venetië". Hier wachten talloze bars, direct aan het water liggend op de strandtoeristen. De flirt factor is hoog: wie single is, blijft meestal niet voor lang alleen. De wijk dankt zijn naam aan de opvallende architectuur. Terwijl de rest van de stad door witte huizen met kleurrijke houten deuren en ramen wordt gekarakteriseerd , zijn de gebouwen hier geïnspireerd door de architectuur van Venetië. Castro (in de wijk Klein Venetië) , u kunt hier bij klassieke muziek genieten van de zonsondergang. Monparnasse (in de wijk Klein Venetië) Homo pianobar, met een kunstgalerie met elke avond live-show om 22.00 uur, trouwens ook aan te bevelen als ontbijt bar.
Ikaros (Mykonos stad, Agias Kiriakis plein), gezellige bar met een groot terras, aan hetzelfde plein vindt u ook Manto, goed bezochte gay locatie met mooi terras.
Porta, kleine gay bar die vooral vanaf 23.00 uur helemaal vol is. Ramrod aan de haven, de beste gay dansplaats op Mykonos, muziek en dragqueens. De bar in het Elysium Hotel, de pool bar is de gehele dag open , in de avonduren zijn er hete shows en go go boys, om het publiek nog meer te animeren.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.