Krouzeri Corfu voor een ontspannen vakantie

Omgeven door olijfbomen, is Krouzeri gelegen op het eiland Corfu de perfecte plek voor een ontspannen vakantie. Krouzeri combineert op harmonieuze wijze de magische kleuren van de weelderige vegetatie en de turquoise wateren van de Ionische Zee.

Krouzeri is gelegen aan de noordoostelijke kust van het eiland Corfu op slechts 25 km van Corfu stad.

Het strand van Krouzeri is een schoon kiezelstrand, bekroond met de Blauwe Vlag van de Europese gemeenschap. Het strand is uitgerust met parasols en ligbedden zijn te huur. U kunt er heerlijk zwemmen, of de omgeving verkennen rond de kleine baaien. Het is ideaal als u houdt van snorkelen.

Krouzeri trekt toeristen die houden van een ontspannen vakantie in de buurt van de zee. Het is een rustig dorp, ideaal voor gezinnen, oudere echtparen en toeristen die worden aangetrokken door de Griekse eenvoud.

Het Nissaki Beach Hotel beschikt over een restaurant, een bar en een zwembad, open voor het publiek. Er zijn een paar tavernes. U kunt een boot huren of actief zijn in diverse watersporten.

In het gebied rond Krouzeri zijn er veel pittoreske baaien, waar u mooie wandelingen langs de kust kunt maken naar o.a. Kaminaki, Agni en het mooie hoefijzervormige Kalami. In de andere richting, kunt u Nissaki bereiken.
Nissaki kent geen echt nachtleven, voor een drankje kunt u terecht in een van de kleine bars. Houdt u van meer drukte kunt u naar Barbati en Ipsos.

Er is regelmatig vervoer met de lokale bus vanaf de hoofdweg. Langs de noordoostelijke kust kunt u gaan naar Corfu stad, de idyllische Kalami baai, de haven badplaats Kassiopi of San Stefanos.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.