Psarou vakantie tussen de filmsterren op Mykonos

Het strand van Psarou ligt op 5 km afstand van Mykonos stad. Het is één van de meest populaire en bekendste stranden van het eiland, met zuiver en schoon, wit zand en kristalhelder water. Het water is altijd kalm, omdat het strand is omgeven door bergen. Ideaal om te zonnen, te ontspannen, maar ook watersporten behoort tot de mogelijkheden.

Er is een duikschool waar u kunt leren duiken en een duikbrevet kunt behalen, na diverse trainingen met ervaren duikers. Het strand biedt voldoende ruimte voor boten en prive-jachten. Jetski's, motorboten, vissen en surfen is bij het strand van Psarou ook erg populair.

Bezoekers kunnen terecht in vele hotels, met uitstekende voorzieningen, er zijn ook vele goede restaurants en bars aan zee. Psarou is het meest kosmopolitische strand van het eiland, met een prima service en een hoogste kwaliteit. Psarou trekt veel filmsterren, beroemdheden uit de mode-industrie en zelfs bekende politici. Dit strand is pure luxe en ontspanning.

Maak een wandeling langs het strand van Psarou en door de aangrenzende stad Platis Gialos. Rommelmarkten, charmante cafés, boekhandels, winkels en tavernes staan ​​voor u klaar! U kunt ook een motor of fiets huren. Zo beroemd als het strand zelf is het Nammos restaurant aan de zee, een exclusieve plek compleet met terras en een eigen strand. Gespecialiseerd in de verse lokaal gevangen vis bereid door de beroemde chef-koks. De sfeer van Psarou en de elegantie wordt in de nacht voortgezet. Mis het niet!

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.