Vatera mooi dorp op Lesbos

Het mooie dorp Vatera ligt in één van de meest ongerepte en idyllische gebieden van Lesbos. 
Een vakantie in Vatera is perfect geschikt, om zich in een idyllische omgeving te ontspannen en te genieten van de rust te midden van de eilandbewoners. 

Vatera gelegen aan zee heeft het langste strand van het eiland. Hoewel het dorp een uitstekende toeristische locatie biedt, is nog steeds onaangetast door mensenmassa. U verblijft in een appartement of  hotel en geniet van het gevoel van ruimte en openheid aan het 10 km lange en 40 m brede strand dat al meerdere malen is bekroond met de blauwe vlag. Dit is de ideale plek om te zwemmen met de kinderen, ook zijn er diverse watersportmogelijkheden en kunt u er prima vissen, of een boottochtje maken. In de regio met grote natuurlijke schoonheid kunt u heerlijk wandelen door het groene landschap.

Door de centrale ligging van Vatera op het eiland Lesbos, kunt u gemakkelijk de andere interessante delen van het eiland bewonderen. U zult zich vanaf het eerste moment zeer comfortabel en ontspannen voelen in de vriendelijke sfeer, die in Vatera heerst. Veel bezoekers komen regelmatig terug naar het dorp, waar u niet als een toerist wordt behandeld, maar als gast.