Griekenland Gay vakantie

Griekenland behoort tot de ideale gay vakantie bestemmingen in de maand september.
Gay Star News, de grootste Gay Media in het Verenigd Koninkrijk, met meer dan 1.000.000 maandelijkse bezoekers, beveelt Griekenland aan als de ideale bestemming voor gay vakanties in september.
 In samenwerking met de redactie van Gay Star News heeft Travel by Interest's Hotel Experts, 10 ideale bestemmingen geselecteerd voor Gay vakanties in september.

Op de lijst staan ook onverwachte Griekse bestemmingen zoals de eilanden Alonissos en Folegandros, evenals het schiereiland Chalkidiki in Noord-Griekenland.
Het team van Travel by Interest probeert altijd nieuwe bestemmingen aan te bevelen, aan de vele vaste gay-bezoekers naar Griekenland, die altijd op zoek zijn naar nieuwe en alternatieve plaatsen om hun vakantie door te brengen.

De lijst bevat ook top bestemmingen zoals Kreta en Santorini en natuurlijk mag het eiland Mykonos, een van de meest populaire gay bestemmingen ter wereld niet ontbreken.

Volgens de heer Nikos S. Morantis, mede-oprichter van Travel by Interest, hebben Griekse hoteliers hun gay-gastvrijheid bewezen en zijn ze trots op hun open minded vriendelijke personeel.

De top-10 bestemmingen in Griekenland voor homo reizigers zijn: Kreta, Folegandros, Mykonos, Athene, Chalkidiki, Rhodos, Alonissos, Peloponnesos, Santorini en Thessaloniki.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.