West Griekenland een vakantie vol verrassingen

Een vakantie in West Griekenland staat vol van verrassingen. Durf uw grenzen te verleggen en uw dromen zullen waarheid tijdens een vakantie in deze prachtige regio van Griekenland.

West Griekenland betekent adembenemende uitzichten op de bergen en de zee, achter elke hoek vindt u een andere uitzicht. Hier vindt u momenten van vreugde en rust en met vele bezienswaardigheden, zal dit gebied uw hart winnen en uw zintuigen raken.

De geboorteplaats van Helden, die als voorbeeld dienden van vele volgende generaties. West Griekenland is een regio waar de geest van de mensheid ontelbare keren de verdeeldheid en de verenigde volkeren en culturen heeft overwonnen.

In dit deel van Griekenland, dat de pracht van het verleden combineert met het gezicht van de 21e eeuw, zal de verscheidenheid van vakantiebestemmingen voldoen aan alle behoeften van gezinnen op vakantie. West Griekenland is ook de perfecte plek voor romantische uitstapjes en voor activiteiten in het hart van de natuur voor momenten van welzijn en revitalisatie.

Een vakantie in West Griekenland zal u altijd verrassen. West Griekenland zal uw hart winnen en uw zintuigen prikkelen. Prachtige zandstranden, azuurblauwe wateren en prachtige, uitdagende bergtoppen, waarvan geneeskrachtig water loopt door groene valleien, rustige meren en lagunes.
Dit alles complimenteert de visie van harmonie en evenwicht, een ode aan tijdloze schoonheid, die de zorg van de ziel ontrafelt.

Tijdens een rondleiding door de prefecturen  Etoloakarnania, Achaia en Ilia, zullen de traditionele dorpen temidden van sparren en pijnbomen en golvende beekjes u betoveren. U kunt genieten van kleine nederzettingen aan zee en zich verwonderen aan de archeologische schatten, musea, kastelen en kloosters. De uniekheid van West Griekenland wordt versterkt door de warmte van haar inwoners.
Nafpaktos is ook een ideale locatie voor het maken van excursies in de regio, naar Delphi, Olympia, Mesolongi en de vele kustdorpen. Perfect voor een heerlijk rustige en gemoedelijke vakantie in een nog ongerept deel van West Griekenland. Overnachten kunt u bijvoorbeeld in de luxe kamerappartementen van 5 alonia net buiten het pittoreske dorp Paliampela, op slechts vijf minuten rijden naar het strand.

West Griekenland zorgt voor een complete vakantie ervaring, naast de weelderige vegetatie en de vele bezienswaardigheden van het vasteland, heeft het ook een lange kust met duizenden baaien en pijnbomen.

West Griekenland is ook een land van smaak. Tijdens uw verblijf in West-Griekenland, moet u echt gebruik maken van de mogelijkheid om lokale producten te proberen die beroemd zijn om hun kwaliteit en smaak. De verschillende soorten kaas van Amfilohia, de feta van Kalavryta, de rozijnen van Messolongi, de rozijnen van Aigialia en Ilia, de olijfolie van Olympia en de wijnen van Achaia en Ilia, zullen zelfs de meest veeleisende zintuigen betoveren.




Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.