Nieuwe hotels Griekenland 2019

Met meer dan 3000 eilanden is Griekenland een vakantiebestemming die voor veel reizigers bovenaan de lijst staat. Met Athene kan het land ook de oudste bewoonde stad in Europa laten zien en is het ook de oorsprong van de Olympische Spelen. Het is dan ook niet verwonderlijk dat de historische en landschappelijke verscheidenheid jaarlijks vele toeristen trekt naar de verschillende regio's en vooral naar de verschillende eilanden van de Middellandse-Zee.

Veel hotels en resorts in de populairste toeristische bestemmingen worden elk jaar geopend om ervoor te zorgen dat de vele toeristen genieten van een aangenaam verblijf. Wilt u ook eens in een nieuw hotel verblijven?  In dit artikel introduceer ik u nieuwe hotels in Griekenland die in 2019 voor u opengaan.

Kreta: 

Epos Luxury Beach Hotel is een 5 sterren accommodatie gelegen in Georgioupolis op het eiland Kreta. Epos Luxury Beach Hotel beschikt over de volgende faciliteiten: adults only, airco, bar, fitness, zwembad buiten, restaurant, kluisje, wifi.

Cactus Mare is een 5 sterren all inclusive accommodatie alleen voor volwassenen in Stalis op het eiland Kreta direct aan het zandstrand. Extra tegen betaling sauna, jacuzzi, massages e.d.


Rhodos: 

White Dreams Resort is een 4 sterren resort in Faliraki op op Griekse eiland Rhodos. Verzorging all inclusive, adults only, 500 meter van het strand en 1,5 km van het centrum van Faliraki.

The Costa Lindia Star, is een 4,5 sterren hotel gelegen in het zuidoosten van het eiland Rhodos in de plaats Lardos. Verzorging all inclusive, adults only.

Lindos Grand Resort & Spa is een 5 sterren hotel in Lindos op het eiland Rhodos. Verzorging ontbijt of half pension, adults only.

Corfu:

Angsana Corfu is een 5 sterren hotel gelegen in Benitses op het eiland Corfu. Verzorging: ontbijt, half- of volpension. Geschikt voor families.

Acharavi Vissalo by Acharavi Beach is een 4,5 sterren hotel op 500 meter van het centrum van Acharavi op het eiland Corfu. Verzorging halfpension, geschikt voor families.

Kos: 

Cook’s Club Lambi Kos, dit 4 sterren hotel opent haar deuren op 1 juli 2019 in Lambi op het eiland Kos.  Het unieke hotel, gelegen aan een mooi strand, biedt je een ontspannende vakantie in een authentieke omgeving.  Verzorging halfpension, adults only.

Over-de-top luxe in het spiksplinternieuwe 5 sterren hotel Ikos Aria in Kefalos op Kos. Bij dit Ultra All Inclusive resort staat je een niveau van comfort en service te wachten, zoals je dat nog niet eerder hebt ervaren. Alleen het allerbeste is goed genoeg voor de Ikos gasten.

Herbouwd en uitgebreid was het 4 sterren Hotel Alice Springs in Kos Lambi. Het zwembadgedeelte met zonneterras en bar aan het zwembad is gerenoveerd. Degenen die liever zwemmen op het strand, bereikten na ongeveer 200 meter het zandstrand van Lambi. Verzorging ontbijt of halfpension, adults only.

Harmony Crest Resort, het 4 sterren hotel wordt in mei 2019 geopend in Psalidi. Het heeft 70 kamers, variërend van tweepersoonskamers tot familiekamers met directe toegang tot het zwembad voor verschillende doelgroepen.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.