Wandelvakantie Griekenland

Griekenland ontdekt u het best te voet.

In samenwerking met diverse ervaren gidsen biedt Ross Holidays wandeltochten aan op verschillende zomerbestemmingen. Tijdens een wandelarrangement maakt u gedurende drie of vier dagen een wandeling, waarbij u in de namiddag terug keert naar uw ’eigen’ vakantiewoning. Tijdens de tochten wordt u steeds begeleid door een deskundige, meestal Engelstalige wandelgids. Het vervoer naar het beginpunt van de wandeling en weer terug aan het einde van de dag is inbegrepen. Het gaat er ontspannen aan toe; de wandelingen zijn geschikt voor iedereen met een normale, energieke conditie.

Wandelarrangementen
1. De wandelweken worden georganiseerd en uitgevoerd door de lokale agenten op de bestemmingen Lefkas, Kefalonia, Epiros (Parga), Pilion, Peloponnesos, Kythira, Samos, West- en Zuid-Kreta en Zakynthos. Deze agentschappen zijn verantwoordelijk voor de uitvoering van de wandelingen tijdens de wandeldagen.
2. Voor een uitgebreide beschrijving van de diverse programma’s verwijzen wij u naar onze website.
3. Inbegrepen bij de prijs zijn 3 of 4 wandelingen (zie betreffende programma) onder begeleiding van een professionele Engels/Duitstalige gids en transfer naar het beginpunt van de wandeling en terug, tenzij de afstand redelijkerwijs te voet afgelegd kan worden of indien anders vermeld op de prijsbijlage.
4. Maaltijden, drankjes, verzekeringen en eventuele entreegelden zijn niet bij de prijs inbegrepen.
5. Voor deelname aan de wandelweek dient men in een goede lichamelijke conditie te verkeren en zijn degelijk schoenen een vereiste. Zie info over de moeilijkheidsgraad per bestemming. We geven dit aan met A, B of C, waarbij A staat voor gemakkelijk, B voor gemiddeld en C voor moeilijk. Dit is slechts een indicatie en kan door personen verschillend worden ervaren, uitgaande van een goede lichamelijke conditie.
6. Vermelde wandeluren zijn indicatief en afhankelijk van het wandelniveau van de groep. De genoemde tijd is exclusief de pauzes en eventuele andere stops. Transfertijden zijn afhankelijk van de plaats waar u verblijft.
7. Wijzigingen (dag, inhoud, transfertijden) zijn onder voorbehoud.
8. Bij onvoldoende deelname, zie prijsbijlage en onderstaand bij betreffende bestemming voor minimum aantal, wordt u uiterlijk 4 weken voor aanvang van het wandelarrangement geïnformeerd over het niet doorgaan ervan. Bij het niet doorgaan van het wandelarrangement wegens te geringe deelname, bestaat niet de mogelijkheid de vakantie zonder kosten te annuleren.
9. Bij wandelprogramma’s raden wij een reisverzekering inclusief geneeskundige kosten en ongevallendekking ten zeerste aan.
10. Bij annulering van de vakantie inclusief wandelen binnen 4 weken voor vertrek, gelden voor het wandelarrangement 100% annuleringskosten.


Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.