Feestvakantie Griekenland

Matala Music Festival 
De Griekse eilanden en de verschillende kusten zijn ideaal voor een feest vakantie in de zomer. Feesten de jongeren houden jaarlijks hun vakantie op de mooiste stranden van Griekenland. Van Mykonos, Ios, Kreta tot Rhodos, feestvieren kan men bijna overal. Vakantie in Griekenland betekent strand, zon, zee, prachtige bezienswaardigheden en lekker eten. Griekenland is echter ook geschikt voor een lange feestvakantie aan de Middellandse Zee. Vooral Griekse eilanden lenen zich voor een feestvakantie. Op Rhodos, Ios en Kreta is vooral in de zomermaanden altijd iets te beleven. Temperaturen tot soms wel 40 graden zonder regen zorgen voor prima feest omstandigheden.

  • Rhodos: vooral het noordelijke deel van het beroemde vakantie eiland is geschikt voor een feestvakantie. In de moderne clubs en bars bestaat het publiek hoofdzakelijk uit open minded publiek.
  • In Rhodos stad kunt u terecht in de Orfanidou straat, trendy bars zoals de "Club Gas" of de "Blue Lagoon" kunnen hier bezocht worden. Rhodos heeft een internationaal vliegveld en is gemakkelijk bereikbaar. Rhodos heeft ook een goed wegennet en de bus tickets zijn zeer redelijk geprijsd.
  • Ios: het eiland behoort tot de Cycladen. Het is erg populair bij het ​​jongere publiek vanwege de goedkope accommodaties. De haven van Ios en de feest straat in de oude binnenstad bieden talloze bars, lounges en disco's. In de "Aftershock Bar" zorgen Dj's  vanuit alle delen van Griekenland voor echte feeststemming. De "Jungle Bar" biedt haar gasten wekelijks spannende evenementen. Het eiland Ios is gemakkelijk bereikbaar per vliegtuig.
  • Kreta: betekent voor een feestvakantie Chersonissos, jongeren gaan hier volledig uit hun dak.  In de "Club Amnesia" wordt voornamelijk electro, techno en house muziek gedraaid. De "Kings Cross" biedt Engels bier en exotische cocktails in een unieke sfeer, aangezien de club werd geïnspireerd door een kasteel. Een geweldig jaarlijks evenement is het driedaagse Matala Music Festival gehouden in de maand juni. Hier kunt u samen met 100.000 andere bezoekers genieten van muziek uit de jaren zestig en zeventig, in 2014 was het vooral muziek van Santana, The Doors, The Beatles, The Police en Bob Marley. Kreta kunt u eenvoudig bereiken per vliegtuig of veerboot.
Festivals op het vaste land zijn er ook: het "River Party Festival" in Kastoria in het noordwesten van Griekenland werd in 2014 gehouden van 30 juli tot 3 augustus. Het festival biedt op verschillende dagen muziek van verschillende stijlen.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.