Griekse homovriendelijke eilanden 2019

De Britse website Gay Star News heeft in samenwerking met de Griekse website Destsetters, een lijst gepubliceerd van 7 Griekse eilanden die homoseksuele reizigers in de zomervakantie zouden moeten bezoeken.
Hoewel Mykonos en Santorini de meest bekende Griekse homovriendelijke eilanden zijn, heeft de Britse website besloten ze niet op de lijst te plaatsen en te kiezen voor minder bekende eilanden. Griekenland heeft tientallen prachtige eilanden en u kunt ze allemaal verkennen.


  1.  Milos: Het Griekse eiland Milos combineert perfect prachtige stranden met romantische landschappen en een prachtige natuurlijke omgeving. Milos wordt stilaan een van de meest populaire eilanden voor homoseksuele reizigers, vooral voor degenen die verliefd zijn.
  2. Folegandros: Een klein Grieks eiland, Folegandros zal zeker u zeker overladen  met het warme gevoel van de Griekse gastvrijheid. Het kristalheldere water, evenals de heerlijke gerechten zorgen voor een geweldige vakantie voor elke bezoeker.
  3. Skiathos: Een prachtige Griekse eiland, dat door velen wordt beschouwd als het volgende grote homovriendelijke vakantie eiland in Griekenland. In aanvulling op de mooie stranden en prachtige hotels, biedt Skiathos een vrij levendig nachtleven, u kunt het de hele nacht feesten.
  4. Ios: Het Griekse eiland Ios heeft een grote schare fans uit de Griekse homo scene, maar ook uit het buitenland. Ondanks het gebrek aan gay bars en clubs, zal Ios u absoluut verbazen.
  5. Tinos: Tinos combineert een ontspannen en rustige vakantie met de verbazingwekkende Mykonos homoscene. Het eiland zit vol verrassingen en bezoekers zullen snel ontdekken dat Tinos veel heeft te bieden op vakantie gebied.
  6. Kea: Rustig en elegant, op Kea wordt u verliefd op zijn prachtige natuur. Het eiland ligt heel dicht bij Athene. Kea biedt een verscheidenheid aan mooie stranden en luxe hotels en het is vooral aanbevolen voor romantische uitjes, of  zelfs uw huwelijksreis.
  7. Naxos: een fascinerende Griekse eiland met prachtige stranden en prachtige hotels en accommodaties. Het eiland biedt de meest ontspannen en romantische vakantie.
Voor meer informatie over de hier bovengenoemde eilanden kijkt u op de afzonderlijke berichten rechts op deze pagina.