Hoe vindt u een goedkoop hotel in Griekenland ?

De zoektocht naar een goedkoop en goed hotel duurt lang. De gemiddelde vakantieganger besteedt ongeveer 10 uur aan het zoeken naar een goed en goedkoop hotel in Griekenland. Staan de besparingen wel in verhouding tot de inspanning, die u zich getroost om naar een hotel te zoeken ?.
"Ik zou zeggen nee".

Ik heb voor u een aantal effectieve tips bij uw zoektocht naar een goed en goedkoop hotel in Griekenland.

Gebruik TripAdvisor om de prijzen van Booking.com, Expedia en 200 andere pagina's te vergelijken!. Metazoekmachines vergelijken prijzen van andere boekingssites. Een daarvan is TripAdvisor. De site heeft zich ontwikkeld uit een forum van voor hotelbeoordelingen, tot de beste zoekmachine voor hotels. Uw voordeel ligt in het feit dat de prijzen van 200 andere top boekingssites worden vergeleken. Dit bespaart u een lange zoektocht op diverse sites. In het verleden heb ik meer dan 50% van de hotels via TripAdvisor gevonden.

Kijk ook nog eens rechtstreeks op Booking.com. Hoteleigenaars hebben in het verleden tijdens hun samenwerking met Booking.com moeten beloven, dat ze hun kamers niet goedkoper op een andere site zouden aanbieden. Hoewel deze clausule inmiddels juridisch is aangevochten en illegaal verklaard, is het vaak nog steeds de praktijk. Hoewel Booking.com weliswaar is opgenomen in de prijsvergelijking van TripAdvisor,  kijk ik toch nog eens rechtstreeks op de site van Booking.com en regelmatig heb ik daar een speciale aanbieding kunnen vinden. 

Gebruik TripAdvisor om reviews te lezen. Ik kijk altijd naar de reviews van TripAdvisor gebruikers. Ze bieden u een veel beter beeld van de werkelijke diensten en de kwaliteit van een hotel, dan alleen maar het aantal sterren of foto's in de reisbrochures. Daardoor kunt u vermeende koopjes goed onderscheiden van echte goede hotel deals. Zoek via TripAdvisor, door de naam van het hotel en de plaats in te geven komt u bij de reviews.
Vergelijk de prijzen via Expedia (hotel + vlucht) met een aparte boeking hotel en vlucht. Expedia geeft u een gemiddelde korting van 15% op de totale prijs van een gemeenschappelijke vlucht en hotel. 

Boek uw hotelkamer. U hoeft niet nog meer dagen te besteden aan het zoeken naar een hotelkamer. De hotel prijzen fluctueren niet zo veel in Griekenland en haar eilanden, afgezien van het seizoen. Als u de metazoekmachine heeft gebruikt en de reviews heeft gelezen krijgt u over het algemeen de vroege vogels kortingen in het voorjaar.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.