Sarti Chalkidikí Sithonia

Orange beach Portokali
Sarti is uitgegroeid tot een populaire badplaats. Het dorp strekt zich uit langs het 2-km lange blauwe vlag strand. Vanaf het strand heeft u een fantastisch uitzicht op de berg Athos. De berg stijgt dramatisch uit het water en ziet eruit als een vulkaan gehuld met zijn piek in de wolken.
Sarti is echt een goed uitgangspunt om de regio Sithonia te verkennen.

Sarti is goed uitgerust om aan de behoeften van toeristen te voldoen. Er zijn een aantal nieuwe, kleinere luxe hotels gebouwd in de afgelopen jaren, maar in het algemeen biedt Sarti appartementen, kamers en studio's. Waarbij alle hotels en appartementen verspreid liggen langs het strand. Het maakt niet uit waar u verblijft het strand is altijd in de buurt.
Sarti heeft ook een aantal supermarkten en bakkerijen.  De meeste appartementen hebben een kitchenette, zodat u uw vakantie naar eigen budget kunt inrichten.

Het dorp biedt veel voor uw vermaak. Het heeft vele restaurants en een aantal winkelstraten, waar u kleding, sieraden en andere souvenirs kunt kopen. Er zijn ook vele kleine Gyros winkeltjes, ideaal voor een snelle lunch tegen een redelijke prijs.

Niet ver van Sarti liggen de meest populaire stranden van Portokali. Leuk voor een excursie en met de auto in slechts 10 minuten te bereiken. Via het reisbureau in Sarti kunt u ook een boottocht naar Portokali boeken, maar ook naar de berg Athos en naar andere populaire bestemmingen in Macedonië.

Armenistis en de stranden van Sykia ten zuiden van Sarti zijn ook toegankelijk, daarnaast zijn er verschillende duikplekken in de omgeving van Sarti.
Maak een wandeling naar de top van de berg Dragoudeli. Vanaf het hoogste punt van Sithonia (811m), heeft u een fantastisch uitzicht op de berg Athos en Olympus.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.