Karfas populaire stranden op Chios

Karfas ligt in een baai aan de oostkust van het oostelijke Egeïsche eiland Chios. Karfas is één van de toeristische centra van het eiland Chios en biedt vele hotels, restaurants en tavernes met lokale specialiteiten en vers gevangen lekkernijen uit de zee. In de cafés en bars kunt u met een drankje in de hand genieten van de uitzicht op het glinsterende, diepblauwe water.

Het strand van Karfas is één van de meest populaire en bekendste stranden van Chios. Het fijne witte zandstrand loopt langzaam af in de zee en dus biedt gezinnen met kinderen ideale omstandigheden. 
Het kristalheldere water van de oostelijke Egeïsche Zee is ideaal om te zwemmen, duiken en snorkelen en op het strand is genoeg ruimte om te ontspannen in de zon, maar ook voor spelletjes. Strandstoelen en parasols kunnen worden gehuurd.

In de buurt van Karfas ligt Ayia Ermioni, een andere bij toeristen zeer geliefde plaats. Liefhebbers van een uitbundig nachtleven, komen in Karfas niets te kort.  In vele nachtclubs en bars kunt u feestvieren tot in de ochtendgloren.  Als u houdt van drukte en actie, krijgt u in Karfas waar voor uw geld. Als u liever op zoek bent naar rust en niet alleen van de zee maar ook van de natuur wilt genieten adviseer ik u te kezen voor een ander vakantieoord op Chios.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.