Vlucht vertraagd Griekenland

Was uw vlucht ook vertraagd, geannuleerd of overboekt?
Wat moet u doen?

Was uw vlucht vertraagd, geannuleerd of overboekt? Dan heeft u recht op een schadevergoeding van € 250,-, € 400,- of € 600,- per passagier. Uw rechten zijn in Europese wetgeving vastgelegd.

Uw vergoeding
De hoogte van uw vergoeding is niet afhankelijk van de prijs van uw vliegticket maar van de duur van de vertraging en de afstand van uw vlucht. De luchtvaartmaatschappij is wettelijk verplicht de schadevergoeding aan u uit te betalen, maar zal dit doorgaans weigeren. Wij helpen u hier graag bij, en bieden juridische ondersteuning waar dat nodig is.

Indienen in 3 minuten…
Direct weten of u in aanmerking komt voor een vergoeding. Controleer nu binnen 3 minuten en zonder verdere verplichting op hoeveel vergoeding uw vlucht recht geeft. Besluit u de claim vervolgens bij ons in te dienen dan gaat ons team van experts meteen aan de slag om te zorgen dat u de wettelijke vergoeding krijgt waar u recht op heeft.

Vlucht checken en claim indienen
Vul op onze website uw vluchtnummer en de datum van uw vlucht in en controleer gratis of u recht heeft op een schadevergoeding. Komt uw vlucht door de check dan kunt u direct uw claim indienen.

Dit kost slechts 3 minuten!

Vervolgens kunt u gemakkelijk en snel uw claim indienen. U beantwoordt enkele korte vragen en kunt daarnaast de relevante documenten uploaden naar uw online dossier.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.