Nieuwe hotels Kreta 2020

Met meer dan 3.000 eilanden is Griekenland een vakantiebestemming die voor veel reizigers bovenaan de bucketlist staat. Met Athene kan het land ook de oudste bewoonde stad van Europa tonen en is het ook de oorsprong van de Olympische Spelen. Het is daarom niet verwonderlijk dat de historische en landschapsdiversiteit jaarlijks vele toeristen trekt naar de verschillende regio's en vooral naar de verschillende eilanden van de mediterrane staat. 

Ieder jaar worden er weer nieuwe hotels en resorts geopend.  In dit artikel stel ik u voor aan nieuwe hotels op Kreta die in 2020 voor u worden geopend. Let op: vanwege het feit dat de meeste hotels nog in aanbouw of renovatie zijn kan er wellicht nog sprake zijn van enig overlast.


Pilot Amphora Boutique Hotel (april 2020) staat in Georgioupolis op het eiland Kreta en beschikt over een restaurant, een fitnesscentrum en een bar. Dit 5-sterrenhotel biedt een 24-uursreceptie en roomservice.
De accommodaties in het hotel zijn uitgerust met een flatscreen-tv.


Het Enorme Santanna Beach  (mei 2020) heeft een restaurant, een seizoensgebonden buitenzwembad, een bar en een tuin in Ierápetra, Kreta. Deze accommodatie heeft een excursiebalie en een zonneterras. De accommodatie beschikt over een 24-uurs receptie, vervoer van/naar de luchthaven, roomservice en gratis WiFi in alle ruimtes.


Myrion Beach Resort (juni 2020) heeft een restaurant, een fitnesscentrum, een bar en een tuin, gelegen tussen Gerani en Maleme op Kreta . Dit 4-sterrenhotel biedt roomservice.







Het resort hotel Pepper Sea Club, (mei 2020), alleen voor volwassenen, 5 sterren, bevindt zich in Georgioupolis op het eiland Kreta. Het hotel heeft in totaal 95 kamers.






CHC Galini Palace in Kolymvari Kreta (mei 2020) biedt 5-sterrenaccommodatie met een bar en een terras. Het 5-sterrenhotel beschikt over een restaurant en kamers met airconditioning en gratis WiFi. Tegen een toeslag is er privéparkeergelegenheid beschikbaar.





Het hotel The Royal Senses (5 sterren) staat in Panormos Kreta ( mei 2020) in de nabijheid van een zand- kiezelstrand Op het strand zijn er gratis ligstoelen en parasols beschikbaar. De stad Rethymnon ligt op ongeveer 18 km afstand.

Griekenland tours, tickets en beziensvaardigheden.